T&T-avond augustus

We hebben al een groot aantal reserveringen voor onze T&T-avond op zaterdag 1 augustus. Nog niet gereserveerd? Doe dat dan nu, Voor het te laat is! De reservering voor de avond staat los van je aanmelding voor de middagactiviteit.

A perfectly normal family?

Over de middagactiviteit gesproken: José gaat zaterdagmiddag met een aantal van onze gasten bij Pathé kijken naar “A perfectly normal family”. Een film over een heel gewoon gezin, alleen… Vader wil liever een vrouw zijn dan een man. Dat verhaal wordt bekeken vanuit het oogpunt van de dochter.
De film draait bij Pathé om 13:45. Je kunt rechtstreeks komen, anders om 13:00 bij het wijkgebouw. Na de film is nog wat gelegenheid om te winkelen en gaan de deelnemers samen ergens eten.
Aanmelden via info@tg040.nl of via een PB naar José op Facebook.

Avondprogramma

Alleen met reservering toegankelijk

De T&T-avond begint zoals altijd om 20:00 en duurt tot 01:00. In Eindhoven hoeven we gelukkig nog steeds geen mondkapjes op en geldt er ook geen avondklok. Dat is allemaal te danken aan ons gedisciplineerde gedrag. Dus laten we dat zo houden!

De lijst van reserveringen blijft één maand bewaard ten behoeve van bron- en contactonderzoek. Die van vorige maand kunnen we dus alweer gaan weggooien. Er zijn geen besmette bezoekers geweest; onze avonden zijn gewoon hartstikke veilig.

Wat wel steeds spannender wordt, is of we mensen moeten gaan weigeren, omdat we vol zitten. Steeds meer mensen kruipen uit hun sociaal isolement en vinden eindelijk weer aansluiting bij gelijkgestemden!

Ideeën?

Het is jullie misschien nog niet opgevallen, maar we hebben op zaterdagavond ook altijd een ideeënbus klaarstaan. Weet jij een leuke activiteit voor onze avonden, of heb je een idee over wat we buiten de avonden nog meer zouden kunnen doen? Wat dan ook… Stop het in de bus! Hij staat op het biljart.