Nog even geduld

Alles moet veranderen, opdat alles bij het oude blijft.

Omdat we nog steeds met coronamaatregelen te maken hebben, kunnen we in februari nog geen T&T-avond organiseren. Een avond tot 22:00 uur werkt voor ons gewoon niet. Maar we staan te trappelen om weer van start te gaan, zodra het kan. We gaan door, maar er gaan wel dingen veranderen.

Genderdal

Het eerste verschil zagen we al meteen toen we onlangs naar het wijkgebouw gingen voor een gesprek met het bestuur:

Inderdaad: ze zijn van naam veranderd. Wijkgebouw Gestel heet voortaan weer Gemeenschapshuis Genderdal.

Prijsverhoging

En er is nog meer veranderd, misschien komt het niet als een verrassing, want je ziet het overal om je heen: de prijzen zijn verhoogd. De huur voor de zaal en de prijzen van alle drankjes en hapjes zijn omhoog gegaan. TG040 kan niet anders dan die prijsverhoging volgen, anders komen we financieel in de problemen.

Dat betekent dat we, als we weer open gaan een entreeprijs van 10 Euro moeten gaan rekenen en dat de consumptiemunten voortaan 1,25 Euro per stuk gaan kosten. Het voordeel is wel, dat dit alleen pijn doet bij het binnenkomen: het aantal muntjes dat je voor een drankje moet neertellen is onveranderd.

Sabrine

Achter de bar vind je straks nog steeds onze Sabrine. Ze is niet meer in dienst bij het Wijkgebouw, want ze heeft een mooie, nieuwe baan gevonden, maar speciaal voor ons blijft ze toch achter de bar werken op onze T&T-avonden. Blijkbaar houdt zij net zoveel van ons, als wij van haar!

Dus ja, alles moet veranderen, opdat alles bij het oude blijft. We houden jullie op de hoogte over wanneer we weer open kunnen!