TG040 Goes international!

English text below.

Op zaterdag 1 april is het weer tijd voor T&T in Eindhoven. We gaan deze maand internationaal, want we doen steeds meer ons best om onze informatie aan te bieden in zowel het Nederlands als in het Engels. Maar er is meer, want onze middagploeg gaat deze maand opnieuw naar België.

Rokjesdag

Rokjesdag?

De lente is begonnen. Het seizoen dat we eindelijk weer die leukste kleding uit de kast mogen trekken. Misschien is het nog wat vroeg in het jaar, maar het woord “rokjesdag” is straks weer op ieders lippen.

De rok is toch wel één van de meest inspirerende kledingstukken, daar kunnen onze bezoeksters van meepraten: bijna allemaal hebben ze in hun garderobe een uitgebreide afdeling “rokjes”. Of die ook allemaal gedragen worden, is vraag twee, maar aanstaande zaterdag kun je er in elk geval weer eentje aantrekken. Als het nog fris is, draag je er gewoon een panty onder…

T-day 2023

’s Middags gaan we de grens over naar het mooie Mechelen in België! Daar vindt op zaterdag 1 april de T-day 2023 plaats, zie https://www.cavaria.be/t-day-2023 Het is dit jaar de tiende keer dat dit georganiseerd wordt, dus een jubileum!

Ivm reistijd en afstand vertrekken we vanaf Genderdal om 12:00. Kijk in de planning en bepaal voor jezelf wat en wanneer je iets leuk of interessant vindt. De lunch is trouwens gratis! Als je wilt deelnemen, schrijf je dan wel in via het formulier op hun site! Qua reisplanning past keuzeworkshopblok 2 het beste.

Uiteraard schuimen we daar alles af wat leuk is of wat wij leuk gaan máken… Misschien gaan we ook nog gezellig “op café”…

Aan het eind van de middag gaan we eten bij Chili Beans in Mechelen om 17:45. En om 19:00 gaan we weer terug naar Genderdal.

Babs rijdt sowieso en bij haar kunnen 4 personen meerijden. Wie wil nog meer rijden en wie heeft er zin in dit buitenlandse avontuur? Meld je zo snel mogelijk aan ivm reservering en rij- planning! Dat kan via Facebook, via de appgroep, of desnoods via info@tg040.nl.

Tot 1 april! En nee, geen grap!

Zaterdagavond

Op zaterdag 1 april is iedereen weer welkom van 20:00 tot 01:00 in Gemeenschapshuis Genderdal voor onze T&T-avond. Zoals altijd hebben we onze kleedruimte, de driehoekjes met informatie, het welkomstpraatje en (elke maand andere) boeken om in te zien of te lenen.

Voor de avond hoef je je niet aan te melden, iedereen is welkom! Je vindt ons aan de Boccherinilaan 6 in Eindhoven.

TG040 goes international!

On Saturday, April 1st, it is time for T&T in Eindhoven again. We are going international this month. Not only are we trying more and more to offer our information in both Dutch and English, but also our afternoon activity will be in Belgium again.

Skirts day

Spring has started. This is the season when we finally can use the favorite items from our wardrobes. The Dutch have a word for this, of course, we call it “rokjesdag”.

The skirt really is one of the most inspiring pieces of clothing, all our female visitors will agree with that: almost all of them have an elaborate collection of skirts. Maybe some of those never really get worn, but at least you can put one of them on next Saturday. If it is a bit chilly, you can always wear a pantyhose under it…

T-day 2023

We are going across the border to beautiful Mechelen in Belgium! On Saturday, April 1st, they celebrate T-day 2023, see https://www.cavaria.be/t-day-2023 They organize this for the 10th time this year, so it is a lustrum event.

It is quite a long drive there, so we will depart from Genderdal already at noon. Look in their planning and see what is fun or interesting to you. O, and there actually is a free lunch there! If you want to take part, fill out the registration form on their site. For our planning workshop block 2 seems to be the best match…

Of course we will have a look at everything that is fun there. And we might visit a Belgian café as well…

At the end of the afternoon we will have dinner at Chili Beans in Mechelen at 17:45. And at 19:00 we will be heading back to Eindhoven.

Babs will be going by car, and she has room for 4 passengers. Who else wants to drive, and who else wants to take part in this foreign adventure? Please register ASAP for our reservations and carpool planning. You can do that via Facebook, via our appgroup, or even via info@tg040.nl.

Saturday night

Everybody is welcome again from 20:00 until 01:00 in Gemeenschapshuis Genderdal for our T&T-evening. Like every month we have our dressing room, triangles with information, a welcome address and (every month a different) selection of books to browse or borrow.

There is no need to register for the evening in advance. You can find us at the Boccherinilaan 6 in Eindhoven.