Meer dan T&T

English text below

Zaterdag 4 maart kun je weer terecht bij TG040. ’s Middags kun je een bezoekje brengen aan de Walburg Tuinen in Nuenen. Daarna gaat een groepje van ons uit eten in Nuenen. En ’s avonds is er natuurlijk weer onze T&T-avond vanaf 20:00 uur in Gemeenschapshuis Genderdal.

Foto Gemeenschapshuis Genderdal
Gemeenschapshuis Genderdal

Tja, een T&T-avond. Dat woord is een begrip geworden, maar het is ook achterhaald. Misschien is het daardoor dat er nog steeds mensen zijn, die denken dat je ofwel crossdresser, ofwel transseksueel moet zijn om bij TG040 te horen. Dat is dus een misverstand.

Er is zoveel meer dan die twee ouderwetse categorieën. Luister bijvoorbeeld eens naar de podcast HOI, ik ben nieuw , waarin Journalist Lara Billie Rense en acteur en regisseur Fabian Claes Jansen in gesprek gaan met te gekke en fijne trans-, non-binaire- en cisgasten over alles wat met genderidentiteit te maken heeft. Ze zijn beiden non-binair en redelijk nieuw in deze gendervorm.

Een middag in Nuenen

Onze middagploeg gaat deze maand een groene neus halen bij de Walburg Tuinen in Nuenen. Voor de €6,- entree krijgen we naast het bezoek aan de tuin ook een kopje koffie of thee om weer op te warmen.

De vrijwilligers doen hun best om de tuinen een inspiratiebron te laten zijn voor de bezoekers. Heb je een tuin-vraag: stel die deze middag, want er is voldoende passievolle kennis aanwezig. Misschien heb je een gesprek met de bloempjes en de bijtjes. Of kijk je hoe paars ruikt? Of krijg je een ander idee voor jouw tuin of balkon…

We blijven daar van 15:00 tot 17:00 (sluitingstijd).

Aansluitend gaan we in of bij Nuenen een gezellig warm hapje doen. We willen daar graag voor reserveren. Laat het ons even weten als je mee wilt gaan eten.

Genieten

’s Avonds gaan we weer gezellig genieten van een avondje onder ons. Bij ons is iedereen welkom die iets met genderdiversiteit van doen heeft, of daar sympathie of belangstelling voor heeft. Vergeet niet te genieten van die kans om jezelf te zijn in een veilige omgeving.

Nieuwsgierig?

Kom gewoon naar ons toe! We zijn open van 20:00 tot 01:00 uur in Gemeenschapshuis Genderdal in de Boccherinilaan 6 in Eindhoven.

More than T&T

On Saturday March 4th TG040 is welcoming you again. In the afternoon, you can pay a visit to the Walburg Tuinen in Nuenen. After that a group of us will be dining out in Nuenen. And in the evening there will of course be our T&T-evening, starting at 8 PM in Gemeenschapshuis Genderdal.

Yes, a T&T-evening. The word has become a concept in itself, but in reality it is also outdated. Maybe that is why there still are people who think you need tob e either a crossdresser or a transsexual to belong with TG040. That is a misunderstsanding.

There is so much more diversity in the world than these two old-fashioned categories. More and more young people explore the gender spectrum by themselves. They find new ways to express their identity.

Saturday we will have our monthly get-together again. At TG040 we welcome everybody who is involved in any way with gender diversity , or has an interest or sympathy for this. Don’t let this chance to enjoy being yourself in a safe environment pass by.

Curious?

Just come and join us! We are open from 20:00 to 01:00 in Gemeenschapshuis Genderdal in the Boccherinilaan 6 in Eindhoven.