Geocache fietsavontuur

Click here for English

Met 6 dames zijn we gestart met onze zoektocht, uiteraard nadat onze mechanicien Jose nog wat onderhoudswerk heeft verzet…

Kiki had een prachtige route met totaal 22 geo-caches uitgezet! Zoals gebruikelijk (hihi) hadden we weer een heerlijke zonovergoten dag met zeer aangename ‘korte rokjes’ temperaturen. Na de eerste zoekervaringen hebben we een gezellig terrasje opgezocht om wat af te koelen, want zelfs heel diep in een waterputje zat er een verstopt!

Daarna hebben we ‘voort-fietsend’  alle geo-caches gevonden en een prachtige route van ca 20km gefietst!  Wel jammer dat we door ‘uitgeblust-werkzaamheden’ geen demarrage van ons belgische peloton konden meemaken, dat houden we nog tegoed!

Na afzadelen en op stal zetten van onze stalen rossen zijn we neer gevleid in Streekrestaurant  Bergeijk voor een zalige en gezellige maaltijd van vrijwel uitsluitend heerlijke streekproducten. Aansluitend zijn we naar Genderdal gereden voor onze contactavond.

Gr Babs.

Bicycle adventure

After our mechanic José did some maintenance work, a party of six ladies set out for a great quest…

Kiki had prepared a great route comprising 22 geo caches for us! At was (as usual) a wonderful sunlit day with pleasantly ‘short skirt’ temperatures. After the first searching experiences, including one at the bottom of deep water well, we found a friendly terrace to cool down.

After that we pedaled on, finding all the geo-caches along a 13 mile route! Unfortunately our Belgian platoon was too tired to take a lead, so we will save that idea for a future encounter!

After de-saddling and stabling our steel horses, we settled at Streekrestaurant Bergeijk for a nice meal, almost completely put together from local produce. And finally we went to Genderdal for our monthly contact evening.

Gr Babs.