Hoeveel travestieten heb je nodig?

rondwegZaterdag staan we weer voor jullie klaar in Buurthuis De Rondweg in Eindhoven. Nu de meeste mensen weer terug zijn van vakantie en het ’s avonds wat eerder donker wordt, zou het best eens een drukke avond kunnen worden. Vanmiddag ontmoette ik nog een regelmatige bezoekster die ik in geen maanden had gezien. “Zaterdag kom ik”, zei ze. Nou dat is een goed bericht. We hadden trouwens geen tijd om verder bij te praten, we waren allebei aan het werk: zij was post aan het rondbrengen en ik stond voor de deur bij een leerling die ik taalles geef. Dat praten doen we zaterdag wel.

Zoals elke maand is er ook ’s middags al een activiteit voor de liefhebbers: deze maand gaan de dames de stad uit! In Veldhoven is wat te doen, namelijk “Veldhoven Proeft” waar je onder het genot van een hapje en drankje de nieuwste mode kunt bekijken. Of misschien gaan ze toch wel stiekem naar de bierproeverij. Hoe dan ook: ze laten zien dat wij niet bang zijn en gewoon meedoen. En aangezien het “Veldhoven Proeft” heet, zullen we er vast ook wel ergens kunnen eten. Dus het “Eten in het Wild” voor deze keer ligt losjes vast. Meld je maar als je mee wilt, dan kan er wat afgesproken worden om elkaar ergens te treffen. (Aanmelden kan tot vrijdagmiddag op Facebook bij José of via info@tg040.nl.)

’s Avonds kunnen we in de Graffiti kijken naar een verslag van het kampeerweekend en van het vorige zaterdagmiddag-uitje. Dit begeleid door foto’s en uitleg van betrokkenen. Jullie kennen vast wel dat oude raadseltje: “Hoeveel travestieten zijn er nodig om een lamp in te draaien?” Antwoord: “TWEE: één om de lamp in te draaien en de tweede om de foto’s te maken.” Dus mocht jij zelf nog een vrolijk kiekje willen, de camera is er klaar voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *