ONDERZOEK GESTART NAAR TRANSGENDER EN WERK

TNN, Stichting Gendertalent en de Universiteit voor Humanistiek zijn een onderzoek gestart naar de ervaring van trans personen op de werkvloer en de arbeidsmarkt. Jij kan meedoen aan dit onderzoek. De vragenlijst staat open voor iedereen onder de transgender paraplu.

Dus of je nu cross dresser, non-binair, transman of transvrouw bent: Jouw ervaring telt! Klik op de link hieronder om rechtstreeks naar de vragenlijst te gaan. Bij de vragenlijst vind je ook meer uitleg over het onderzoek.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van de TNN Deelnemersraad. Wij verzoeken jou daarom om deze vragenlijst te verspreiden binnen je netwerk. Ben je zelf ook transgender vul dan vooral ook zelf de vragenlijst in.

GA NAAR DE VRAGENLIJST

Het onderzoek is bedoeld om een beter beeld te krijgen van de ervaringen van trans personen met werk (zoeken). Dit helpt TNN en stichting GenderTalent om hun werk voor trans personen en hun emancipatie op het vlak van werk te versterken.