De kroon op je werk

Omdat het het eerste is dat de mensen opvalt, is het kapsel enorm belangrijk voor de indruk die je maakt. Maar helaas, zelfs als je je eigen haar laat groeien, is het vaak niet te gebruiken, omdat je een terugwijkende haarlijn hebt. Je moet dus wel een pruik dragen.

Pruiken

Je kunt nog zulke mooie kleren aantrekken en make-up opdoen, het beeld dat je wilt neerzetten is meestal pas compleet, als je ook een pruik draagt. Zonder pruik ziet het er vaak toch uit als een man in een jurk en zo voelt het ook. Maar zodra je een pruik opzet, voel je je op en top vrouw. Daarom noemen crossdressers hun pruik de kroon op het werk. Het voelt aan als pure magie als je van het ene moment op het andere omschakelt van man naar vrouw.

Verzorging

Pruiken
Pruiken staan bij onze doelgroep volop in de belangstelling

Maar hoe ga je nou met zo’n pruik om? Je begrijpt wel dat een pruik onderhoud en verzorging nodig heeft, net als echt haar. De pruik wordt vies en verslijt door luchtvervuiling en stof, en bovendien zal hij transpiratie en make-up (!) opnemen. Hij zal dus gewassen moeten worden, maar gewone shampoos zijn daarvoor niet bruikbaar, omdat ze teveel agressieve stoffen bevatten. Ook met de föhn moet je heel erg uitkijken, zeker op synthetisch haar, want dat zou zelfs kunnen smelten.

Daarom organiseert onze eigen José aanstaande zaterdag in de Graffity een pruikenworkshop. Dat mag je niet missen!

Picknick

Vorige maand is de picknick een beetje in het water gevallen, maar we proberen het gewoon opnieuw. Als je daaraan mee wilt doen, meld je dan aan bij José via Facebook of via onze mail: info@tg040.nl.

Welkom

Kom je alleen de avond bezoeken, dan hoef je je niet aan te melden. De deur van Buurthuis de Rondweg staat zaterdag voor jullie open van 20:00 tot 01:00. Tot dan!