Academie Zorgbelang najaar/winter 2017

Vakantie! Dé periode van het jaar waar (bijna) iedereen blij van wordt. Heerlijk een paar weken helemaal niets doen. Genieten van de rust, doen wat je leuk vindt en vooral ontspannen. Tenminste, voor velen van ons, want er zijn mensen die het juist heerlijk vinden om in de zomerperiode door te werken. Academie Zorgbelang blikt graag vooruit naar het najaar/winter 2017. Vanaf eind september starten wij weer met een mooi trainingsaanbod voor patiënten- en belangenorganisaties, zorgvragers, mantelzorgers en vrijwilligers betrokken bij zorg en welzijn. Voor professionals bieden wij een aanbod op maat. De zomer met minder drukte en gehaast, geeft ruimte voor rust en bezinning. Tijd om met het nieuwe trainingsaanbod in de hand plannen te maken voor het tweede deel van 2017?

 

Op de website van Academie Zorgbelang is een overzicht te vinden van het nieuwe programma voor komend najaar/winter. Wellicht zit daar een interessante training, workshop of themabijeenkomst bij? Een greep uit het aanbod: tijdens de training Fondsen werven leert u hoe u succesvol een aanvraag doet bij een fonds. Of kunt u tijdens de themabijeenkomst op 11 oktober in gesprek over de grenzen aan medische behandeling (met daarbij ook aandacht voor het medisch perspectief). Of misschien wilt u tijdens de workshop Positieve gezondheid kennis maken met het gelijknamige model van Machteld Huber?

 

Kijk voor het volledige aanbod op: www.zorgbelang-brabant.nl/academie-zorgbelang. Aan de linkerzijde vind u het actuele aanbod. Direct inschrijven kan uiteraard ook. Dat kan via de blauwe inschrijfknop aan de rechterzijde bij de betreffende training, workshop of themabijeenkomst.