De beste deskundigen zijn dichtbij

De beste deskundigen…

Er zijn dit jaar al veel presentaties te zien geweest op onze maandelijkse T&T-avonden: een schrijver, een fotograaf, een visagiste, een logopediste… Misschien denken sommigen wel dat het een beetje te veel van het goede is. Nou, voor die mensen is er goed nieuws, want aanstaande zaterdag staat er op de avond geen bijzondere activiteit op het programma.

…zijn onze bezoekers

En dat betekent dat we al onze aandacht kunnen richten op elkaar. Dat is heel belangrijk, want we kunnen veel leren van de bezoekers van de avonden. Als je met de mensen praat, hoor je bij iedereen een uniek verhaal. Maar je hoort ook altijd dingen die je van jezelf herkent. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. De één zit misschien op het zonnedek en de ander in de machinekamer, maar we liggen op dezelfde koers: allemaal op weg naar meer erkenning, meer zelfkennis en lekkerder in ons vel zitten. En daarbij kunnen we elkaar helpen, beter dan welke deskundige ook.

Trek in iets lekkers?

PicknickmandBen je ’s middags al in Eindhoven, dan kun je, net als vorig jaar, weer heerlijk gaan picknicken met José. Ze gaat met jullie op zoek naar een fijne plek tijdens  een wandeling in het groen langs de Dommel.
Het eten kan deze keer dus een keertje echt in het wild plaats gaan vinden. We wandelen dan even een buurtsuper binnen voor de broodnodigheden. We verzamelen weer om 3 uur bij het buurtcentrum. Zin om mee te gaan? Meld je dan van te voren (vóór vrijdag om 17:00 uur) aan bij José via Facebook of op ons email-adres info@tg040.nl .

Tot ziens op zaterdag 1 juli

Kom je alleen de avond bijwonen? Dan hoef je je niet aan te melden. Iedereen is van harte welkom van 20:00 tot 01:00 uur. En breng ook eens een vriend of familielid mee. Ook voor je naasten kan het heel verhelderend zijn om eens te praten met ervaringsdeskundigen.