Nagellak

NagellakNagellak is ook één van die typische attributen met een vrouwelijke uitstraling. Als we zoeken naar nagellak op Wikipedia, wordt het al bijna meteen gekoppeld met vrouwelijkheid: “Uit bronnen blijkt dat vrouwen al rond 5000 v.Chr. met hun nagels bezig waren.” Het is dan ook geen wonder dat het zo tot de verbeelding spreekt bij mensen die zich graag vrouwelijk willen kleden. José gaat deze maand aan de slag met nagellak, zowel in de middag als op de avond.

Shoppen in de middag

Winkelen is altijd leuk samen. En er zijn dames die aangegeven hebben dat ze wat spulletjes nodig hebben, dus we gaan winkelen. Vanwege het winkelen verzamelen we dit keer wat vroeger bij het buurthuis dan anders: om 13:30. Zoals altijd moet je je voor de middagactiviteit aanmelden via info@tg040.nl of bij José via Facebook. Als je bij een bepaalde winkel wilt zijn, geef dat dan ook even aan, dan houdt José daar rekening mee.

Eten in het Wild

Aansluitend gaan we elkaar opvrolijken met nagellak, een ideale bezigheid om van je trillende vingers af te komen. Meteen een goede kans om te zien hoe anderen dat doen en technieken te zien die jij misschien nog niet kent. Waarschijnlijk gaan we dat meteen combineren met het Eten in het Wild.

Lakken in de avond

Meestal doet er maar een klein groepje mee aan de middagactiviteit, maar de mensen die pas ’s avonds komen, hoeven zich geen zorgen te maken: we lakken gewoon door! Als je leuke spulletjes hebt, neem die dan gewoon mee, zo kunnen we leren van elkaar. Wist je trouwens, dat de HEMA een speciale app heeft voor het kiezen van de kleur die bij je outfit past?

Voor de avondactiviteit hoef je je niet aan te melden, iedereen is welkom op zaterdag 2 september van 20:00 tot 01:00 uur in Buurthuis de Rondweg, Camphuysenstraat 1 in Eindhoven.