Exclusief

We mogen weer (iets). Met ingang van 1 juni gaat het wijkgebouw weer open en kunnen er activiteiten plaatsvinden. En dat betekent, dat we op zaterdag 6 juni eindelijk weer een T&T-avond mogen organiseren!

Wijkgebouw Gestel
Wijkgebouw Gestel gaat weer open!

We gaan dus open, maar het wordt wel een “exclusief” feestje: je komt er alleen in, als je van te voren reserveert. Als je binnenkomt, moet je eerst je handen ontsmetten en bij de kassa volgt een vraaggesprek om aan te tonen dat je niet besmet bent.

Er gelden strikte regels in het wijkgebouw. Er mogen bijvoorbeeld maar 30 gasten in het gebouw zijn en die moeten anderhalve meter uit elkaar blijven.

Een heel bijzondere regel, die voor ons nogal lastig is, is regel nummer 3: omkleden in het gebouw is niet toegestaan.

We zijn ook verplicht om contactgegevens te verzamelen van de aanwezigen. Daarom hebben we een tijdelijke wijziging aangebracht in ons privacybeleid. De gegevens worden alleen gebruikt voor een contactonderzoek als onder de aanwezigen een coronabesmetting wordt vastgesteld. Na een maand (dus na de incubatietijd) worden de gegevens vernietigd.

We verheugen ons er heel erg op, om jullie allemaal weer te zien. Dus als je wilt komen, haast je dan naar het reserveringsformulier en claim je exclusieve plaats! Let op: als je een introducé meebrengt, moet daar ook voor gereserveerd worden.