Een gewone T&T-avond / An ordinary T&T night

Click here for English version

Na die spannende thema-avonden in oktober en november, wordt het op 3 december weer eens wat minder spectaculair op onze T&T-avond. Een mooie gelegenheid om eens rustig bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje, we maken er een fijne avond van.

Voor volgend jaar zijn we al weer plannen aan het maken voor leuke activiteiten, dat begint al in januari met onze nieuwjaarsreceptie.

En waarover praten we dan op zo’n avond? Tja, dat kan van alles zijn: van motorfietsen tot lipgloss, van Mozart tot Prince, van aardappelkroketjes tot stijldansen… En natuurlijk praten we ook over de dingen waar je als transgender tegenaan loopt, in 2022, in Noord Brabant (en ver daarbuiten).

Voor meer persoonlijke dingen kun je altijd even apart gaan zitten met één van onze gastvrouwen. Wij zijn geen therapeuten, geen coaches, maar we hebben in de loop der jaren wel veel geleerd en meegemaakt.

Middagactiviteit & eten

Onze José is er deze maand niet bij, maar onder de vertrouwde leiding van Babs gaan we ’s middags bowlen ìn Woensel van 16:00 tot 17:30. Aanmelden graag via onze Appgroep, via FaceBook of via info@tg040.nl .

Op de route richting het wijkcentrum gaan we rond 18:00 eten bij Vensz aan de Edisonstraat 4. Wat ze daar serveren is zo te zien samen te vatten met “Winner, winner, chicken dinner!” Gewoon eens een keer wat anders proberen. Daar zijn we goed in. Omdat het geen grote zaak is zien we ook hiervoor je aanmelding graag tegemoet.

Mochten we daar niet terecht kunnen, dan zijn er vlakbij nog meer interessante alternatieven…

Avond

Vanaf 20:00 gaan we weer gezellig verder tijdens de maandelijkse contactavond in gemeenschapshuis Genderdal. Voor de avond hoef je je niet aan te melden, kom gewoon vanaf 20:00 uur naar de Boccerinilaan 6 in Eindhoven.


An ordinary T&T night

After our exiting themed evenings in October and November, December 3rd will be a less spectacular T&T-night. A nice opportunity for informal chat, enjoying a drink and a mouthful of something. It will be a relaxed evening.

For next year we are already planning new fun activities, beginning with the New Year’s Reception in January.

So what do we discuss on such an evening? Well, it could be anything, really: from motor cycles to lip-gloss, from Mozart to Prince, van potato croquettes to ball room dancing… And of course we also discuss the things you run into as a transgender person, in 2022, in Eindhoven (or the rest of the country).

For more personal subjects, you can always sit together with one of our hosts for a private conversation. We are not therapists, nor coaches, but we have seen and experienced quite a lot over the years.

Afternoon activity & dinner

Our host José will not be with us this month, but guided by our trustworthy captain Babs we will go bowling ìn Woensel from 16:00 to 17:30. Please make a reservation via our Appgroup, via Facebook or via info@tg040.nl .

On our way from Woensel to the evening event we will stop at 18:00 for dinner at Vensz on Edisonstraat 4. Looking at the menu that will be… “Winner, winner, chicken dinner!” Just for a change. Because we like changing, don’t we? It is a rather small place, so if you want to join us, please tell us in advance via the above mentioned channels.

If the place happens to be full, we will surely find a close by alternative…

Evening

Starting at 8 PM we will be at our monthly meeting in Gemeenschapshuis Genderdal. A reservation for the evening is not necessary, just come and join us, starting 20:00, on the Boccerinilaan 6 in Eindhoven.