Stoute schoenen

Wie trekt deze maand de stoute schoenen aan en komt voor het eerst naar een T&T-avond? Iedere maand zijn er bezoekers die voor het eerst komen. De vaste bezoekers zijn misschien wel vergeten hoe spannend het de eerste keer was. We merken altijd weer hoe nuttig het is om nieuwelingen op te vangen en wegwijs te maken. Voor de vaste klanten is het gewoon een leuk feestje, voor de nieuwelingen een grote stap in hun leven en hun coming-out.

Om op deze manier te kunnen doorgaan, is het wel belangrijk dat ook die vaste gasten regelmatig blijven komen. We moeten tenslotte financieel het hoofd boven water houden, ook in deze onzekere tijd. Je komt dus niet alleen voor je eigen plezier, maar ook om de mensen te helpen die “na” jou komen.

Middagactiviteit

Zaterdag 4 februari gaat TG040 naar het Oertijdmuseum in Boxtel. Eens kijken of de Dino’s op ons indruk kunnen maken. Of dat wij indruk maken op de dino’s. Er is daar meer te zien dan alleen maar grote skeletten!

Let op: schoenen die geschikt zijn voor een onverharde buitenwandeling zijn een aanrader. En mocht het regenen: zoals je ziet zijn er ook binnen mogelijkheden. ’t Is niet al te duur met een entreeprijs van €10,- en we kunnen ons er vast wel vermaken van 15:00 tot 17:00.

Eten in het Wild

Aansluitend gaan we eten bij het handig tegenover gelegen Montimar. Het klinkt chique, maar de prijzen zijn behapbaar. Laat José even weten of je mee wilt eten in verband met bijtijds reserveren.

T&T-avond

Kom je alleen ‘s avonds, dan hoef je je niet van te voren aan te melden. We zijn open van 20:00 tot 01:00 uur voor een gewone, ouderwetse T&T-avond met kleedruimte, mediatheek, welkomstpraatje, driehoekjes en een asbak onder de luifel bij de ingang. Een heel geschikte avond om eens te komen kijken, als je dat eerder niet durfde.