Plonsen in de Biesbosch

Click here for English

Op 2 september gaan we varen in de Biesbosch, uiteraard is er weer voldoende gelegenheid om een duik te nemen en de prachtige natuur te bewonderen! We vertrekken om 14:00 uur (opstappen vanaf 13:30 uur) en we meren weer af om 19:00 uur, ruim op tijd om weer naar de T&T-avond te rijden. (We laten je via de app een dag vantevoren nog even weten wat het exacte vertrek/aankomstpunt is.)

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je niet te lang wachten met opgeven of je meegaat. Aan boord zorgen we voor drinken, hapjes en avondeten, bijdrage is 15 euro pp. Vergeet niet je mooiste bikini of badpak  mee te nemen want we hebben met de weergoden afgesproken dat zij in ruil voor een leuke waterpret-spartelpartij, prachtig weer zullen geven!

Op een mooie plons!

Babs

Splashing in the Biesbosch

On September 2nd, we will do a boat trip to the Biesbosch. Of course there will be plenty of opportunity for swimming and enjoying nature! We leave at 2 PM, so join us starting 1:30. At 7 PM we will be back in the harbour, leaving us plenty of to to go to the T&T-evening. (In the App we will give you updates the day before about the exact location.)

Because we have a limited number of seats, you should not wait too long before signing up.

On board we wiil provide you with food and drinks, you’ll pay a fee of 15 Euros each for this. Don’t forget to bring your most beautiful bathing suit or bikini! We have made a good deal with the weather gods this time: they will provide us with nice weather in exchange for a nice splashing party!

Have a good splash!

Babs