Oktoberfest

Click here for English

Aanstaande zaterdag viert TG040 weer Oktoberfest in Gemeenschapshuis Genderdal, vanaf 20:00 uur.

Veel van onze bezoeksters hebben wel iets met kleding en ik denk dat ze bijna allemaal wel eens gedacht hebben: “Hoe zou ik er uitzien in een Dirndl-jurkje?” Nu is de kans om dat eens uit te proberen! Natuurlijk horen daar voor de mannen Lederhosen bij…

Je begrijpt dat dit geen dwingende dresscode is: juist het ontbreken van dresscode is waar het bij T&T-avonden om draait. Maar het is gewoon leuk om eens een keertje mee te doen aan zo’n verkleedfeestje. En durf je niet als dirndl over straat: geen probleem: we hebben immers zoals altijd onze kleedkamer!

Natuurlijk zal er wel wat Bavariaanse muziek te horen zijn, maar zeker niet de hele tijd.

Al die feestelijkheid wil trouwens niet zeggen, dat we niet serieus kunnen praten als dat nodig is.

In English

On Saturday TG040 will celebrate Oktoberfest again in Gemeenschapshuis Genderdal, starting at 8PM.

Many of our visitors have special feelings when it comes to clothing. And I think they all have had the thought: “What would I look like in a Dirndl dress?” Now is your chance to give that a try! And of course teh men can try on their Lederhosen

Of course this is not a strict dress code: the key selling point of T&T-evenings is the lack of a dress code. But it is just fun to join in with a little dress-up party. And if you are scared to go out on the street dressed as a dirndl… No problem: we do have our dressing room after all!

There will be some Bavarian music of course, but not all the time.

And in spite of these festivities, there will be room for serious conversation as well.