Vlammen op de fiets

Click here for English

In oktober gaan we met onze stalen rossen op padvinderstocht met geocaching! Kijk op internet wat het is (www.geocachen.nl). Als je actief mee wilt doen download je de geocaching-app waar je ook de info vindt hoe het werkt! Je kunt natuurlijk ook zonder app meedoen.

Vanuit Westerhoven beginnen we om 13:30 uur aan het geocaching-avontuur, we gaan speuren naar goed verstopte  “schatten”. We zullen zeker een pitstop maken bij een nog nader te vinden cafeetje of uitspanning!

Je kunt of zelf je fiets meenemen of er ter plaatse een huren, reserveer deze dan wel zsm bij www.heesterbikes.nl , voorraad is beperkt… vanaf 10 euro! Als je gaat huren, doe dit dan rond 13:00 uur zodat je op tijd klaar staat. Hier vandaan vertrekken we en hier komen we ook weer terug om ca 17:30 uur.

Aansluitend gaan we om ca 18:00 uur eten bij het Streekrestaurant Op ‘t Hof in Bergeijk met een sharing dinner á 18,50 pp. Wie trapt er mee in ons peloton en hapt er mee in Bergeijk?

Bi-cycle Babs.

In English

In October we are doing a scouting tour by bicycle with geocaching! Find out what that is on the internet (www.geocachen.nl). If you want to actively participate you can download the geocaching-app. Of course you can also come along with us without using the app.

We will start in Westerhoven at 1:30 PM. The app will find us to look for carefully hidden “treasures”.

We will certainly also do a pit stop at a café or inn along the way!

You can bring your own bicycle or rent one on the spot, make a reservation for that at  www.heesterbikes.nl , they have a limited supply, prices start from 10 euros. Make your rental appointment at 1 PM to be ready when we leave. We will return to the same spot at 5:30 PM.

At six o’clock we will have dinner at Streekrestaurant Op ‘t Hof in Bergeijk with a sharing dinner @ 18,50 each. Who will join us on Saturday?

Bi-cycle Babs.