Spelmiddag

Click here for English

Op 2 december vanaf 13.30 uur gaan we in Goirle bij José en Esmee een spelmiddag uitrollen, hier zullen het magische en strategische samenkomen! We hebben de Monopoly-bankvrouw gevraagd om een extra lening, Scrabble-woordenboeken worden nagekeken op ongeoorloofde woorden, de gleuven van de sjoelbak gereinigd en ingevet, de Jenga-blokken hebben extra stevige lijm gekregen en de speelkaarten zijn geshaked en geschud!

Bereid je voor op een middag vol strategie, geluk, en vooral veel lachen! Dus, trek je meest strategische glimlach aan, oefen je pokerface (of maak er juist een hilarische van), en laat zien wie de koningin is van het bordspelrijk!

Laat ons weten of je deel wil uitmaken van deze hilarische spelletjes revolutie. We kijken er naar uit om jullie te zien!

Met ludieke groeten, quizmaster Babs
PS…. Er gaan geruchten dat de winnaar een trofee krijgt in de vorm van een leuke dobbelsteen. De verliezer krijgt… een high-five. Wees voorzichtig!

Gaming afternoon

On December 2 from 1:30 PM we will be rolling out a gaming afternoon in Goirle with José and Esmee, where the magic and strategy will come together! We have asked the Monopoly bank lady for an extra loan, Scrabble dictionaries are being checked for unauthorized words, the slots on the shuffleboard have been cleaned and greased, the Jenga blocks have been given extra strong glue and the playing cards have been shaken and shuffled!

Prepare for an afternoon full of strategy, luck, and, above all, lots of laughter! So, put on your most strategic smile, practice your poker face (or make a hilarious one), and show who’s queen of the board game kingdom!

Let us know if you want to be part of this hilarious gaming revolution. We look forward to seeing you!
Kind regards, quizmaster Babs
PS… Rumor has it that the winner will receive a trophy in the form of a nice dice. The loser gets… a high-five. Take care!