2 december in Goirle

Click here for English

De middagactiviteit in december stond in het teken van spelletjes en spelen, van een old school sjoelbak tot spelletjes waar je het bestaan niet van wist.

Leuk om elkaar uit te dagen en te misleiden naar een verkeerde zet! De hilariteit bij overwinningen was meerdere keren duidelijk zichtbaar en hoorbaar! Gelardeerd met zelfgemaakte cakes en taarten en koffie en thee vloog de tijd om.

Bedankt Jose en Esmee voor jullie gastvrijheid!

Na de spelletjes zijn we heerlijk gaan dineren bij Flanders. En toen gingen we naar de T&T-avond.

In Eindhoven  zijn we wederom aangenaam verrast door onze vertrouwde goedheilig’vrouw’, samen met haar rechterhand zijn we deftig rijmend toegesproken met pakkende onderwerpen van afgelopen jaar en met liefevolle woorden voor komend jaar! We hebben allemaal een heerlijke gevulde pump met naaldhak gekregen en hadden weer meer dan genoeg stof tot nadenken en over na te praten!

December 2nd in Goirle

The December afternoon activity was all about games, from an old school shuffleboard to games you never knew existed.

Fun to challenge each other and mislead each other into making a wrong move! The hilarity of victories was clearly visible and audible several times! The time flew by with homemade cakes and pies and coffee and tea.

Thank you Jose and Esmee for your hospitality!

After the games we had a delicious dinner at Flanders. And then we went to the T&T evening.

In Eindhoven, we were once again pleasantly surprised by our trusted saintly ‘woman’, together with her right hand. We were addressed in a dignified rhyme with catchy topics from last year and with sweet words for next year! We all received a lovely filled pump with a stiletto heel and had more than enough food for thought and stuff to talk about!