Zwemmen!

Click here for English

Op 13 april nemen we weer een duik in het blauwe vocht In Dommelslag Pelt. Omdat we vorig jaar eigenlijk te weinig tijd hadden gaan we het nu beter aanpakken! Uiteraard plonzen en spetteren we uitgebreid in het binnen- en buitenbad. Maar we nemen nu ook de tijd om de bandenglijbanen en de wildwaterbaan goed te testen! Voor de ontspanning is er in de wellness (16+) een heerlijke stoomcabine, 2 sauna’s met koudwaterbad en relaxstoelen en -bedden.

Tussendoor kunnen we op het zwemmersterras een kop koffie, een heerlijk broodje gezond  of vele andere versnaperingen eten!

Omdat je hier bijna een hele dag kunt vertoeven starten we reeds  om  11.00uur (maar je kan en mag ook later starten…), we streven we ernaar om 17.00uur aan te schuiven in italiaans restaurant Odiziana in Neerpelt  voor een heerlijk diner!

Laat zsm even weten of je meegaat en gezellig als je er bij bent!

Bommetje Babs.

Swim!

On April 13 we will take another dip in the blue liquid in Dommelslag Pelt. Because we actually didn’t have enough time last year, we are going to do it better now! Of course we splash and splash extensively in the indoor and outdoor pool. But we are now also taking the time to thoroughly test the tire slides and the whitewater course! For relaxation, the wellness (16+) has a wonderful steam cabin, 2 saunas with cold water bath and relaxation chairs and beds.

In between we can enjoy a cup of coffee, a delicious healthy sandwich or many other snacks on the swimmer’s terrace!

Because you can spend almost a whole day here, we start at 11 a.m. (but you can also start later…), we aim to join the Italian restaurant Odiziana in Neerpelt at 5 p.m. for a delicious dinner!

Let us know as soon as possible if you are coming along and have fun if you are there!

Bomb Babs Tic