Gezwommen

Click here for English

Het zwemmen in Dommelslag op 13 april was, naast gezond inspannend, dit keer ook echt ontspannend!

We hebben heerlijk gezwommen
Heerlijk gezwommen

Natuurlijk zijn er baantjes gezwommen. Een enkeling deed dat zelfs anderhalf uur lang… Maar naast enerverende glijbanen met en zonder banden en de wildwaterbaan was het ook zalig vertoeven in het bubbelbad, de stoomcabine de sauna’s en de relaxruimte. We waren daarom ook al rond 11:00 uur gestart en hebben het tot 17:00 uur volgehouden!

Daarna stapten we ontspannen, voldaan en relaxed het zwembad uit en bij de Italiaan binnen om lekker te eten. Manuel en ook Elly schoven gezellig aan bij ons (Jose, Rebecca, Janneke en Babs). Het was zalig eten!

We hebben de avond doorgebracht in Genderdal. We konden toen nog niet vermoeden dat dat voor de laatste keer zou zijn. En we zijn ook nog even binnengevallen bij Las Salinas. Daar werd het wel weer laat natuurlijk…

We swam

Swimming in Dommelslag, this time (April 13th), was not only a healthy workout, it was also really relaxing!

Of course we swum some laps. One of us even did that for an hour and a half… But in addition to exciting slides with and without tires and the whitewater course, it was also wonderful to relax in the hot tub, the steam cabin, the saunas and the relaxation room. That’s why we started around 11:00 am and lasted until 5:00 pm!

Then we stepped out of the pool, feeling satisfied and relaxed. We went to the Italian restaurant for a delicious meal. Manuel and Elly joined us (Jose, Rebecca, Janneke and Babs) at the table. The food was delicious!

Foto Gemeenschapshuis Genderdal
Little did we know…

We spent the evening in Genderdal. Little did we know this would be our last time there. We also stopped by at Las Salinas. We stayed there until the wee hours of course…