Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel

Click here for English

Stap op de pedalen voor een schattenjacht op wielen!

Maak je klaar om te rijden, te snuffelen en te genieten terwijl we samen de natuur verkennen op zoek naar verborgen schatten! Of je nu een GPS-goeroe bent of een nieuwkomer die klaar is om te rollen, sluit je aan voor een geweldige tijd vol lachen, avontuur en misschien zelfs een paar verkeerde afslagen (oeps, we beloven dat het alleen maar schilderachtige omwegen zijn!).

En maak je geen zorgen, we hebben ook een pitstop gepland om bij te tanken met snacks en/of lekker vocht!

Pak je fiets, je gevoel voor humor en laten we samen geocachen en lachen terwijl we door de paden rijden! We verzamelen op zaterdag 11 mei om 14:30 uur bij Mout & Hout in Vessem voor een kop koffie en check even www.geocachen.nl en download de app!

Met onze fietstassen afgeladen met schatten zakken we af voor diner bij het inmiddels bekende Las Salinas in Veldhoven, we verwachten daar rond 18:30 uur te zijn. Nadat de tafels zijn afgeruimd blijven we daar ook om niet alleen het geo cachen te evalueren maar ook om te genieten van de nieuwe locatie, de muziek, elkaars verhalen en nog 1001 onderwerpen! En je weet: als ik tweemaal met mijn fietsbel bel, nou dan weet je het wel…

Geocaching is eigenlijk detective spelen
Geocaching is eigenlijk detective spelen

Laat even weten of je dit aandurft en of je mee gaat eten!

Babs.

I want to ride my bicycle

Get on the pedals for a treasure hunt on wheels!

Get ready to ride, sniff and enjoy as we explore nature together in search of hidden treasures! Whether you’re a GPS guru or a newcomer ready to roll, join us for a great time full of laughs, adventure, and maybe even a few wrong turns (oops, we promise they’re just scenic detours!) .

And don’t worry, we also have a pit stop planned to refuel with snacks and/or good fluids!

Grab your bike, your sense of humor and let’s geocaching and laughing together as we ride the trails! We will meet at Mout & Hout in Vessem on Saturday, May 11 at 2:30 PM for a cup of coffee and check www.geocachen.nl and download the app!

With our panniers loaded with treasures, we go to dinner at the now well-known Las Salinas in Veldhoven, we expect to be there around 6:30 PM. After the tables have been cleared, we stay there to not only evaluate the geo caching but also to enjoy the new location, the music, each other’s stories and 1001 more topics!

I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

Let us know if you dare to do this and if you will join us for dinner!

Babs